Pagini

miercuri, 6 aprilie 2011

Pentru cei ce vor veni sa ma " vada "

Ma regasesc undeva, intre baietii acestia, acum 33 de ani!
Iată-mă-s!


06.04.2011
Am eliminat filtrele,  cu speranta ca cei care-mi vor "trece pragul" vor avea sufletul curat, cum am mai spus. Accept critici fara nicio problema, daca acestea sunt argumentate si sincere. Nu detin piatra filosofala si sustin adevarul cugetarii conform careia, "omul ,cat traieste, invata"! Pe toti cei pe care v-am adaugat in lista, va consider prieteni virtuali si, ca atare, va rog sa ma considerati la fel!
Precizez pentru "musafirii " mei, ca, de regula,  nu postez si nu comentez dupa ora 18.00, si nici in weekend!
Toate gandurile bune pentru voi! Sa fiti iubiti, vorba lui Marcus!
S-auzim numai de bine!

 24.05.2011
 Judecati si comparati!
Multumesc celor peste 600 de vizitatori care mi-ati trecut pragul in acest interval. Postarile si comentariile sunt salvate asa ca, daca va intereseaza ceva anume , vi le redau cu placere! Scrieti-mi pe adresa de e-mail si comunicam oricand. Voi continua sa-mi vad prietenii ramasi si sa comentez cand va fi cazul, probabil cu un alt nume, dar sigur ma veti recunoaste! Cele peste 6000 de accesari de pagina intr-un timp atat de scurt dovedesc interesul vostru pentru postarile mele. Precizez inca o data, ca tot ce am scris in ele este absolut adevarat. Sigur voi reveni, cand vor disparea imbecilii dintre blogg-eri. Sunt putini, dar rai! Eliminati-i dintre voi ca va fac de ras! Trimiteti-i acasa, sau la scoala, ca mai sunt si analfabeti!
S-auzim numai de bine!

9 comentarii:

  1. Icâ ie şî scrii în continuari şî nu puni la suflit tăti prostiili pi cari li zîci unu şî altu...Ci tu crez cumva câ sîntim în Rai? Di undi, câ doar ţ-am zîs câ-n fiecari dintri noi zaci cîti-un Nichiduţâ! Uiti la ne Vasîli Burcu aşa iera la începuturi ni dădem la gioali unu la altu di mamâ, mamâ şî n-o avut saracu ci ni faci...o trebuit sâ ni lesî dacâ asta ni placi. Ia gândeşti-ti oleacă...îi ca atunci cân baţ cui cu ciocanu şî-ţ dai pisti deşti din cân în cîn. Nu-i aşa câ ce mai mari plăceri îi atunci cân mai ratez?(degitili nu cuili)
    Aşa câ scrie în continuari câ di iştia di-o ieu prin buruieni o sâ hie tăt timpu şî n-ai ci li faci!
    PS. Ci norocoasâ tre sî hie domna ta (soţîia) dacâ tu nu comentez dupâ aniaza şî nici în zîlili di sarbatoari legalâ!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar virtual, blogul este ca o casă cu poarta mereu deschisă. Chiar dacă poate intra oricine, stăpânul casei face regulile. Personal, regret ştergerea postărilor anterioare, chiar dacă ele există. E ca şi cum ai avea geamurile pline cu flori şi jaluzele lăsate.
    Imbecilii de pe internet nu vor dispăra, ba din contră se vor înmulţi, e un mediu propice pentru pentru scoaterea la lumină a defectelor de caracter, a frustărilor şi refulărilor personale şi a tot ce mai sălăşuieşte în coşul de gunoi din sufletul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Danila, karadeniz @ Cred ca aveti dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ica
    Cred ca ar fi bine sa republici postarile si sa dai la spam comentariile care te-au iritat.
    De ce ne-ai pedepsit pe toti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Plano10@ Am sa incerc. Multumesc de sfat! Din pacate, am fost nevoit sa opresc anonimii, pentru ca ma sacaie in continuare imbecilul anonim! N-am mai pomenit asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun, brava măi băieti c-ai deschis iarâ. Sâ cie într-un cias bun! Asta-i treaba tre sâ asculţ şî di cei din stânga şî di cei din dreapta da şî di cei din nijloc...
    Hai s-auzîm numa di bini!

    RăspundețiȘtergere
  7. Danila@ Am oftat inainte de a-ti raspunde. Dupa cum vezi, va ascult. Sunt un tip glumet, de felul meu. Pe alte bloguri, chiar intrec masura!Dar, ca toti oamenii normali, am si eu niste limite. Va astept la glume, dar si la comentarii serioase. Poate si sugestii pentru teme de postare!
    Un rol important in decizia luata, l-a avut totusi fiica mea, care incepea sa ma cunoasca si altfel. Ea n-a stiut niciodata despre problemele mele! Nici ea, nici fiul meu. I-am surprins citindu-mi postarile. M-au intrebat daca este adevarat. Le-am raspuns intrebandu-i la randul meu, daca stiu sa-i fi mintit vreodata, in viata lor. Mama lor le-a confirmat ca, ceea ce am scris este adevarat! Apoi, fiica-mea mi-a spus ca sunt un las, daca renunt! M-am gandit apoi, si la ce-mi spusese karadeniz. Avea dreptate. Nu-ti parasesti casa, dupa ce a intrat hotul si ti-a furat, sau ti-a distrus ceva, din/in ea. Securizarea este o cale. De aceea, am oprit anonimii!
    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Uiti, vez câ mai avem di învaţat şî chiar di la copchii noştri? Brava fetii câ ţ-o dat o lecţîi cât oi ci fost tu di militari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Danila! Tu ai fost primul, care m-a pus pe ganduri. Ai dreptate, invatam toata viata! De la o varsta, chiar si de la copiii nostri.

    RăspundețiȘtergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: