Pagini

joi, 15 septembrie 2011

DIN CICLUL "SĂ FIŢI SĂNĂTOŞI!" :LAMAIA



Hai, daca v-a fost greu cu bautura minune, sau daca vi s-a facut greata, incercati s-o dregeti cu lamaie.  Ia sa vedem...
Lamaia este un produs miraculos pentru  uciderea celulelor canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia !!!
De ce nu suntem noi la curent cu asta?
Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii.
Voi puteti, de asemenea, sa va ajutati un prieten care are nevoie, anuntandu-l ca sucul de lamaie ii este benefic pentru a preveni boala.

Gustul ei este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Daca aveti posibilitatea, plantati un lamai in spatiul  sau in gradina voastra.
Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile marilor corporatii?
Cum stiti, lamaiul nu ocupa mult loc si este cunoscut pentru varietatile sale de lamai si lime.
Puteti sa consumati fructul in diverse moduri : sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet etc.
I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este legata de efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Acest  fruct  este un  remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Se considera, de asemenea, ca este un agent antimicrobian cu spectru larg, care  controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni, regularizeaza tensiunea arteriala crescuta, este antidepresiv, combate stress-ul si bolile nervoase.
Sursa acestei informatii provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de ani de experimente efectuate in laborator dupa 1970, rezultatele au relevat ca sucul de lamaie  distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
Componentele acestui fruct  actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual in lume pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca  important de stiut, este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge  numai celulele canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase !
Eu va recomand calea cea mai simpla de testat efectele terapeutice. Stoarceti o jumatate de lamaie intr-un pahar de 400 ml., cu apa minerala sau plata.  Indulciti sau nu, dupa preferinte. Ati obtinut simultan si o bautura racoritoare ( cine n-a auzit de limonada?) dar si un medicament natural.
Sa fiti sanatosi!

6 comentarii:

  1. Ică, doar văzând poza, îmi lasă gura apă, aşa că, deocamdată, nu citesc ce ai postat. Te asigur, însă, că o să revin, după ce o să storc o jumătate de lămâie într-un pahar de 400 ml cu apă minerală sau plată (depinde de care voi găsi prin frigider). De îndulcit, o s-o îndulcesc cu miere. Nu e preferinţa mea, ci a soţiei.
    Cum ziceai că se cheamă băutura asta? Limonadă? Deci, după ce o să am un pahar de 400 ml de limonadă în faţă, mai discutăm...
    S-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Saut Ilie! Nu stiu daca lasi ispita tulburelului, pentru limonada. Si sucul de struguri e la fel de bun. O sa caut ceva despre efectele curative ale acestuia. Poate o sa postez mai tarziu.
    Hai noroc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi acum eu ce fac cu cu lămâia? O mai storc sau nu, până vii tu cu postarea? Deja am tăiat-o în două...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ica mergi la un concert al Filarmonicii si scoate-o din boznar. Sa vezi cum isi curata aia mushtiucele...
    PS. Ia-ti masuri de siguranta inainte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ilie@ Daca stiam ca stai atat cu lamaia taiata, imi amanam treburile. Ia incearca lamaia-n tulburel, ca mai am pana la o noua postare.

    RăspundețiȘtergere
  6. GO prea@ Nu-ti spun bine ai venit, ca ai mai fost pe la mine. Ce usor se schimba numele in ziua de azi!
    Daca ai patit-o la Filarmonica zi-ne si noua, cum a fost?

    RăspundețiȘtergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: