Pagini

marți, 25 septembrie 2012

25 Septembrie

Dragi prieteni, reali şi virtuali vă invit la o cupă
cu şampanie, iar pentru cei care nu au restricţii
din cauza siluetei, ofer şi câte o feliuţă de tort.
Să ajungă la toată lumea!

15 comentarii:

  1. TOP GUN

    La multi ani ! Cel mai bun tort de ziua ta este din nesfarsite experiente in iubire amestecate cu infinite bucurii si totul imbracat in armonie! Iti doresc sa traiesti cu gratie in aceasta viata, sa te bucuri de cine esti si de cele mai mari realizari ale vietii tale, minunile si comorile tale, cei doi copilasi sa fii constient de darurile tale minunate cu care ai venit aici, sa te lasi inspirat si sa inspiri oamenii asa cum ai facut-o mereu...
    LA MULTI ANI ,DRAGUL MEU PRIETEN VIRTUAL!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, TOP GUN! Esti gentil, cum te stiu! Sa inteleg ca la tine nu se pune problema de silueta? La varsta ta, nici eu nu-mi faceam griji!

      Ștergere
  2. :)) Am trecut pe aici sã iau feliuta de tort,o gurã de sampanie ....si sã-ti spun "LA MULTI ANI!".Stiu cã multe din visele tale sau ímplinit, de o forma sau de alta.Cu toate acestea íti urez sã visezi ín continuare,sã rãmâi ín interiorul tãu tânãr si cu chef de viatã.O zi frumoasã.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarut mana, Mariana! Iti multumesc pentru urari si sfaturi! Nici tu n-ai probleme cu silueta?! Sper sa-mi ajunga tortul!
      Ganduri bune iti trimit, acolo, la Lisabona!

      Ștergere
  3. @La Multi Ani, Badie Sa Ne Traiesti cu Sanatate si in Prosperitate!
    sa fii iubit
    marcus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Marcele! Iti multumesc pentru urari si gandurile bune!
      La fel iti doresc si tie!

      Ștergere
  4. Romani Satui De Chiomb, Haideti Sa I-o Tragem Lu’ Barroso?

    De ce?
    Pentru ca-i porc si s-a amestecat in ciorba noastra, impunandu-ne la santaj un presedinte dezavuat prin vot direct de o majoritate covarsitoare de 7,4 milioane de romani satui de prestatia derbedeului penal.
    De ce?
    Pentru ca un roman cu 5 minute mai informat decat noi ne-a lamurit ca in virtutea drepturilor noastre de cetateni europeni o putem face si ca ar fi pacat, daca nu chiar o crima, sa n-o facem si sa ne lasam calcati in picioare de un neica nimeni care vremelnic se crede buricul pamantului si-si permite sa se amestece in destinul unei natiuni europene.
    Cum?
    Intra pe site-ul http://www.demnitatearomaneasca.ro si semneaza scrisoarea respectiva, apoi urmeaza pasii care trebuiesc facuti pentru ca aceasta sa ajunga la destinatie.
    Merita efortul?
    Si inca ce! Europa trebuie sa invete sa ne respecte si sa ne trateze de la egal la egal, nu suntem untermenschen si nici spalatori de morti, buni doar sa le stergem la cur batranii de rahat si sa le culegem capsunile si maslinele. Ajunge cu asa zisele confuzii intre noi si tigani, suntem romani cu drepturi cetatenesti egale cu ale oricarui alt cetatean european.
    Avem sanse de reusita?
    Da!

    Off topic: Unghiera, banii ‘napoi, gainare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-o tragrem lu' Barroso, dar ce facem cu asta?
      Ma duc pe site!

      Ștergere
    2. Scuze, am vrutsa zic tragem si ăsta, adica celui de două ori uzurpator al functiei de presedinte.

      Ștergere
  5. La multi ani, Victor!Sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti, tot ce VISezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si tie, "anonimule", desi presimt ca esti unul dintre fostii mei colegi!?

      Ștergere
  6. Simteam eu ca ceva.....,se intimpla astazi!LA MULTI ANI! Multumesc,am servit sampania si chiar o felie de tort.Sa ai numai sanatate si bucurii,ca restul vin singure!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarut mana, Maria! Scuze pentru "replica" tarzie, dar am intrat in spatiul virtual abia acum. Iti multumesc frumos si-ti returnez urarile, inmiit! Mai ales sanatate!

      Ștergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: