Pagini

miercuri, 24 octombrie 2012

Cartea lui Iliuta

A aparut, am si cumparat-o! Am obtinut-o chiar inainte de lansare! Nu ca sa ma laud, dar am primit dedicatia promisa de Iliuta, quod erat demonstrandum.  Sa nu care cumva sa indrazniti sa-i cereti autorului sa va antedateze autograful, ca va mananc virtual!
Si ca sa-mi recunoasteti totusi, modesta mea contributie la aparitia acestui volum va aduc aminte ca primul comentator pe blogul lui Iliuta, dupa Marcus, am fost eu. Iata  ce  discutam cu Ilie in aprile 2011, atunci cand i-am vazut tolba, in debaraua lui Marcus:

Ică Şt. O. Victor7 aprilie 2011, 15:33

M-am uitat putin pe postari. Nu inteleg cum, asemenea perle nu au niciun comentariu.
Ai vreo explicatie, colega?



Ică Şt. O. Victor8 aprilie 2011, 07:34

Chiar ca nu inteleg nimic! Nici macar nu raspunzi?
Te-am facut prietenul meu virtual, pentru ca ma faci sa crap de invidie, cand vad ce frumos scrii.
Epigramele, cel putin, sunt mortale!
S-auzim numai de bine!

biliuta8 aprilie 2011, 09:34

Nici eu nu înţeleg ce se întâmplă. Ţi-am răspuns în 7 aprilie, în jurul orei 17,00, e drept că nu aici (pe adresa de mail) şi răspunsul suna cam aşa: O explicaţie ar fi accea că e un blog despre care nu prea ştie aproape nimeni. Poate, cu timpul, când va fi descoperit... Cine ştie!? Eu voi posta în continuare, cu şi fără comentarii.
S-auzim de bine!
Ilie
Mă bucur că epigramele ţi s-au părut "mortale" Spune-mi cum stai cu timpul şi cu... inima, pentru că o să postez ceva special pentru tine şi mai... mortal. Este o parodie după "Scrisoarea III" de Mihai Eminescu.
Lectură plăcută şi să nu mă înjuri pentru că ţi-am dat de lucru (e cam lungă parodia, dar merită efortul, crede-mă)
S-auzim de bine!


Ică Şt. O. Victor8 aprilie 2011, 13:16

Am citit-o cu sufletul la gura! Tare de tot! Merita publicata si pe niste bloguri cu audienta! Te rog s-o transmiti lui Marcus, ca sigur o va pune pe blogul lui. Si eu as posta-o daca-mi dai voie!
S-auzim numai de bine!

Ică Şt. O. Victor8 aprilie 2011, 14:49

Iti sugerez sa pretinzi drepturile de autor si sa anunti pe blog la " despre mine" sau unde crezi tu, ca postarea a ceea ce scrii, poate fi facuta numai cu acordul autorului.
Sunt pregatit! Sigur, n-ai mai publicat nimic pana acum? Ma refer la carti, reviste, ziare etc.
Sunt bulversat de-a dreptul! Nu cred ca un asemenea talent nu a fost descoperit pana acum. Iti recomand sa strangi ce ai scris si sa cauti urgent un sponsor. Ai incercat pe la vreo editura?
Astept postari.
S-auzim numai de bine!

Asta a fost inceputul! A urmat postarea mea intitulata UN MARE POET -  ILIE BATCA, apoi stiti si voi; 78000 de accesari de pagina pe Tolba, si mii de comentarii.
Sa fie intr-un ceas bun!

6 comentarii:

  1. PNL, în faţa lumii, l-a adus la-înaintare
    Pe „Războinicul luminii”, în armură de arici,
    Cu DD să se înfrunte, brav, pe câmpul de onoare
    Şi să-l toace cu fervoare,
    Precum toci carnea de mici.

    :))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Privesc deci vad! Bine ai venit pe la VIS, si mult succes in spatiul virtual! Vad ca vezi foarte bine! Cred si eu, cu ochelarii aceia! Inteleg ca ti-a placut "Asteptarea Romaniei? In carte vei gasi 45 de bijuterii. Si mai sunt inca destule pastrate, poate pentru volumul doi, dintre care ti-as recomanda din arhiva blogului lui biliuta, pe aceea care se intituleaza " Dupa Blaga, curge spaga, precum in Braila braga" E monumentala! Caut-o-n arhiva la februarie, 2011.

      Ștergere
  2. Victore, acu' aţi făcut-o pe şestache. Ce să mai zic? I-am zis şi io pe e-mail că o vreau, când a fost atunci vorba, ş-a rămas ca-n gară. Acu'i zisei să ţi-o dea ţie şi pentru mine, ca să nu trebuiască să se mai ducă la Tanţa, da' văz că e târliu. Bine, lasă... !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Florine! Imi pare rau, chiar i-am spus lui Iliuta ca am uitat sa te sun. Puteam s-o fac atunci in birou la el dar ne-am luat cu "barfa" si am uitat si a doua oara. Semne ca de la o varsta, te cam lasa toate. Promit s-o dreg cumva si sa "te rezolv" Oricum, daca se epuizeaza, am eu una de rezerva.

      Ștergere
  3. Ică, Ică, cum ştii tu să le aduci din condei! Ca de obicei!
    Mulţumesc încă o dată pentru promovarea blogului "Tolba cu săgeţi".
    S-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere, Iliuta! Meriti, fara discutie, o promovare la nivel national. Am o presimtire ca se va intampla si asta!
      Doamne ajuta!

      Ștergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: