Pagini

luni, 10 decembrie 2012

Energii cosmice nemaiîntâlnite revărsate spre Terra, între 20 şi 22 decembrie 2012!




Ceea ce o să citiţi mai jos este conţinutul unui e-mail primit de la un prieten şi reprezintă un punct de vedere semnat de doamna dr.ing. Constantinescu Rodica, şef de lucrări la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, din Universitatea POLITEHNICA Bucureşti, despre modificările de magnitudine ale energiilor cosmice absorbite de planeta albastră în perioada 20-22 decembrie a.c. şi cum să exploatăm în favoarea noastră aceste modificări.
  Unele remarce din acest material îmi depăşesc capacitatea de percepţie, de aceea vă las pe voi să încercaţi a descifra tainele mesajului doamnei doctor inginer. De exemplu, se recomandă  ca pentru meditaţii să fie folosite  piramide de cupru având  dimensiunile piramidei din Giza, (cu aproximaţia de rigoare!!!????). 
„La piramidele din cupru, daca meditati in ele, este important ca plexul solar sa se afle cu aproximatie la 1/3 din inaltimea piramidei, fata de sol. Aceasta se poate in general realiza daca va asezati pe un scaun in interiorul piramidei (depinde si de cat de inalta este). Oricum, arcturienii sugereaza sa nu stam mai mult de 20 de minute in interiorul unei piramide de cupru, fara sa luam o pauza de macar 2 ore, pe parcursul celor 3 zile. Cristalele purificate si programate benefic sunt ajutoare foarte bune”.
Aici chiar sunt total depăşit pentru că nu înţeleg unde, cum, şi când, a realizat cineva vreodată o piramidă din cupru cu  dimensiunile aproximative ale piramidei din Giza, care are o înălţime de circa 140 m şi un volum de peste 2,5 milioane mc pe piatră!!!???.
Din punctul meu de vedere, stilul pare a fi mai degrabă al prietenului nostru Pavel Coruţ. În orice caz, numele şi funcţia amintite mai sus, sunt cât se poate de adevărate. Am verificat asta.
Dar haideţi să nu mai pierdem timpul, şi să citim ce sfaturi conţine acest mesaj:

„In esenta, pe perioada celor 3 zile, 20 - 22 Decembrie 2012, datorita energiilor cosmice de magnitudine foarte mare ce vor fi directionate catre Pamant ca urmare a alinierii sale precesionale cu zona Centrului Galactic, potentate de alte energii care sunt transmise prin Soare (vezi Saltul Galactic), vor avea loc schimbari de mare amploare pentru planeta si pentru toate formele de viata de pe ea. Trebuie stiut ca energiile care sosesc vor amplifica de sute de ori forta de viata si ceea ce avem in constiinta.
In cazul in care constiinta noastra este majoritar in Lumina, amplificarea ce va avea loc va tinde sa dizolve negativitatea din noi si rezistenta fata de energiile schimbarii si vom evolua pe o treapta spirituala superioara, impreuna cu planeta care a ales deja acest lucru.
In cazul in care constiinta este dominant negativa, negativitatea va fi si ea amplificata, ceea ce va duce la involutia acelui suflet si la dinamici distructive, culminand cu parasirea corpului fizic intr-un interval de pana la doua decenii.
Ceea ce doresc sa subliniez este ca atat energiile si constiintele pozitive cat si cele negative vor fi amplificate de sute de ori pe perioada celor 3 zile. Energiile vor incepe sa creasca accentuat din data de 12 Decembrie 2012 (12-12-12) iar pe perioada 20-22 Decembrie 2012 se vor amplifica dramatic.
Pozitionare
Avand in vedere cele de mai sus, este recomandabil ca pe parcursul celor 3 zile (20-22 Decembrie) sau macar pe 21 decembrie sa parasiti zonele aglomerate precum orasele si sa va duceti in zone linistite, de preferinta montane, sau in zone in care stiti ca se afla linii de camp energetice sau vortexuri (exemple: Muntii Bucegi, Godeanu, Pades (Banat), Retezat, Piatra Craiului, zona Bran, Sinca Veche. Apuseni, Maramures si altele). Pot fi de asemenea vortexuri si linii de camp de magnitudine mare, din alte tari (Peru, Mexic, Tibet, Egipt..)
Energiile cosmice vin din zona Centrului Galactic, sunt mixate cu cele care vin prin Soare si infuzate in campul planetar pe la poli, apoi prin liniile de camp si vortexurile energetice, apoi pe intreaga planeta, cu efect mai pronuntat la inaltimi.
Daca nu puteti sa va luati liber in cele 3 zile si ramaneti la oras, folositi foarte multa protectie si incercati sa meditati cat mai mult, in pace, preferabil mai multi daca aveti compatibilitate.
Daca luam ca exemplu Bucurestiul, este estimata constiinta colectiva ca fiind 75% negativa. In cele 3 zile, aceasta negativitate va fi amplificata si va tinde sa inunde orasul din punct de vedere energetic. Exista in Bucegi aproximativ 200 (poate mai mult la data respectiva) de suflete (Lupii albi) care vibreaza in constiinta la nivel 5D sau mai sus. Este insuficient (mai ales in orase) pentru a contracara negativitatea, asadar este preferabil daca locuiti in orase sa procedati dupa cum e recomandat mai sus.
Vaile orientate catre sud, sud est (spre soare) sunt foarte bune pentru meditatii in acele zile si activitati in aer liber (dansuri, ritualuri, plimbari).
Precautii
Perturbatiile electromagnetice din cele 3 zile este probabil sa genereze probleme pentru sistemele de telecomunicatii pe Pamant, ceea ce, in era noastra tehnologizata, propaga efectele in mod imprevizibil. Cu alte cuvinte, fara panica (nu se va intampla cred nimic dramatic in acele zile), este bine sa aveti resurse banesti in numerar la dispozitie (automatele bancare si bancile este posibil sa aiba probleme in functionare), sa evitati sa depindeti de telefonul mobil, calculator sau alte mijloace electronice. Dupa cele 3 zile, probabil ca efectele perturbatiilor se vor remedia relativ repede, deci e posibil ca cei mai multi oameni sa nici nu isi dea seama ca s-a intamplat ceva iesit din comun, precum trecerea planetei intr-o stare de constiinta aferenta unei dimensiuni mai inalte.
Co-creatie
In timpul celor 3 zile, forta gandurilor noastre va fi amplificata de sute de ori. Dupa cele 3 zile, planeta va ajunge in constiinta dominanta 4D, dimensiunea gandului care se manifesta rapid. Asadar, este recomandabil ca in cele 3 zile sa va concentrati forta gandului pe realitati pe care alegeti sa le mainfestati. Nu implicati alte persoane in ceea ce alegeti sa manifestati, ci numai pentru voi, pentru a evita incalcarea liberului arbitru. Ca sa fiu mai clar, daca va doriti o relatie de cuplu, nu vizualizati o perosana anume pentru aceasta, ci vizualizati la modul general un suflet care este optim pentru voi, are toate calitatile necesare astfel incat sa va simtiti impliniti impreuna. Fara nume, fara detalii precise.
Pentru planeta, pentru familie si prieteni puteti vizualiza ca cel mai inalt bine al lor sa se implineasca, dar nu dati detalii de genul: "copilul meu sa urmeze medicina", "fata mea sa se casatoreasca la 27 de ani". Lasati asadar spatiu pentru liberul arbitru al celorlalti.
Vizualizati o planeta a abundentei, pacii si bucuriei, cu Centre de Lumina conectate intr-o retea de Lumina pe toata planeta, cele mai frumoase imagini ale Erei de Aur asa cum o vedeti.
Apoi, pe timpul celor 3 zile si dupa aceea (Planeta va deveni majoritar 4D), tineti cont de expresia "aveti grija la ceea ce va ganditi, s-ar putea sa vi se indeplineasca". Planeta va fi in dimensiunea gandului manifest si creativitatii.
Daca sunteti implicati in crearea de Comunitati Spirituale, vizualizati cum acestea se manifesta rapid, in armonie si pace, abundenta, autosustenabilitate: surse de energie alternativa precum panouri solare, eoliene, hidro, energie libera; recolte bogate; sisteme de invatamant moderne, spirituale pentru copii; temple si scoli ale misterelor; oameni sanatosi si sisteme de sanatate holistice, in armonie cu Legile Divine; interactiuni benefice cu civilizatii de Lumina, benevolente.. Esential, in plus fata de mijloacele necesare existentei pentru Comunitati, vizualizati Procesul manifestarii lor abundente, in Pace si Armonie, Creativitate, Bucuria de a trai. Procesul este acea dinamica energetica ce sustine abundenta vietii. Altfel, poti avea de toate dar sa nu stii ce sa faci cu ele..
Spiritualitate
Pe parcursul celor 3 zile, se recomanda meditatii, vizualizari, ritualuri benefice, dansuri si exercitii fizice (pentru ca energia foarte mare sa curga prin corp, nu sa stagneze).
Se pot folosi piramide de cupru pentru meditatie (atentie la dimensiuni, preferabil dimensiunile piramidei din Giza, cu aproximatia de rigoare). La piramidele din cupru, daca meditati in ele, este important ca plexul solar sa se afle cu aproximatie la 1/3 din inaltimea piramidei, fata de sol. Aceasta se poate in general realiza daca va asezati pe un scaun in interiorul piramidei (depinde si de cat de inalta este). Oricum, arcturienii sugereaza sa nu stam mai mult de 20 de minute in interiorul unei piramide de cupru, fara sa luam o pauza de macar 2 ore, pe parcursul celor 3 zile. Cristalele purificate si programate benefic sunt ajutoare foarte bune.
Exercitiile de respiratie sunt recomandate. De exemplu: se inspira cam 7/8 din capacitate apoi se expira imediat cam 7/8 din capacitate, intre 10-20 ori pe minut. Exista persoane care pot avea ritmuri mai lente de respiratie (yoghine), fiecare isi poate gasi ritmul optim, dar important este sa respirati adanc si profund, in ritmul confortabil si, mai ales, constient.




Concluzie
Experientele din cele 3 zile vor fi profunde si fara precedent pentru toti cei care au ales sa evolueze spiritual. Va fi si primul portal al ascensiunii pentru un numar de suflete. Nimic nu va mai fi la fel (desi marea majoritate a oamenilor inca va crede ca nu e asa) pentru noi, in sensul Divin al cuvantului. Nu uitati insa, vantul ne va bate puternic in panze, dar este foarte important cum le orientam. Vom manifesta Iubire, Compasiune, Gratitudine, Geniu Creativ orientat catre cel mai inalt Bine al tuturor? Eu asa vizionez si atunci vom fi pe directia fluxului cosmic Divin si al Planului Divin pe care bunul Dumnezeu il are pentru noi.
Ma bucur daca informatiile cuprinse aici va pot fi de folos si 'vizualizez' ca cel mai inalt bine sa se petreaca pentru noi toti.”



32 de comentarii:

  1. He, he!
    În general asemenea mesaje sunt puse pe seama unor oameni care se bucură credibilitate. Este foarte posibil ca d-na în cauză să n-aibă habar de prezentul.
    Oricum, calitatea de inginer n-are absolut nimic comun cu abracadabra prezentului mesaj.
    Cel care l-a scris n-are nici măcar cunoştinţe elementare despre efectul de piramidă, dar l-a dus capul să-şi localizeze în timp "profeţia" în aşa fel ca aceasta să conţină data de 21 decembrie. Speră astfel să fie citat în legătură cu restul "literaturii" ce tratează subiectul "apocalipsei".
    Faptul că se exprimă astfel "atentie la dimensiuni, preferabil dimensiunile piramidei din Giza, cu aproximatia de rigoare" dovedeşte amatorismul său. În realitate, pentru efecte maxime, cei care cunosc fenomenul vorbesc despre proporţionalitatea dimensiunilor (evident la scară)". Or, un inginer nu putea debita o asemenea bazaconie! (ai sesizat foarte bine aberaţia respectării dimensiunilor)!
    Ah, să nu uit, n-ai să auzi pe unul care-a auzit de fizică vorbind despre "energii cosmice". Ce dracu dom-le? În afară de "impulsul electromagnetic" nu există "energii" care să scoată din funcţiune bancomatele! Hă, hă, hă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Florine! Bine ca am avut inspiratia sa-mi manifest nedunmeririle ca alfel, ...ce-ar fi fost la gura ta nici nu vreau sa-mi imaginez! Hai ca-i dau drumul la publicare ca e a treia scula si daca-i pica si asteia energia, ca celorlalte doua, nu mai apuc sa-ti mai raspund decat dupa ce captez energia cosmica in 21.12.2012!HI-HI-HI!

      Ștergere
  2. "că e a treia sculă şi dacă-i pică şi ăsteia energia, ca clorlalte două, nu mai apuc să-ţi mai răspund..."
    Cum adicătelea a 3-a sculă bre? Da' care-au fost ălilalte două de-au rămas fără energie? Să mor dacă-nţeleg! :shock:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Treaba e simplă. La prima "sculă", adică PC, a cedat sursa la o oprire a energiei. Electrice, nu cosmice! Cea de-a doua, are cooler-ul prăpădit şi dă rateuri procesorul după ce se supraîncălzeşte.Aşa că pînă voi face una bună din 3 proaste, am trecut pe laptop. Cred că vezi asta.

      Ștergere
    2. Da, am văzut că vin biţii mai înghesuiţi. Deh, PCMCAIA...!
      :lol:

      Ștergere
  3. Păi cred că esența ar fi aceasta
    „In cazul in care constiinta noastra este majoritar in Lumina, amplificarea ce va avea loc va tinde sa dizolve negativitatea din noi si rezistenta fata de energiile schimbarii si vom evolua pe o treapta spirituala superioara, impreuna cu planeta care a ales deja acest lucru.„
    Așadar, să gândim pozitiv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sărut mâna Gina! Ai dreptate! S-ar putea să ne trezim, începând cu 23 decembrie (dacă ne-om mai trezi că şcepticii zic că până aici ne-a fost!) să fie o fericire pe pămînt de nu s-a mai pomenit.Glumesc, desigur. Eu chiar nu cred nici ce spun scepticii dar nici ce scrie prin ce am publicat aici.Om trăi şi-om vedea!

      Ștergere
  4. - 20 decembrie 2012 – pregătirea pentru sfârşitul lumii
    - 21 decembrie 2012 – începutul sfârşitului lumii
    - 22 decembrie 2012 – sărbătorirea oficială a sfârşitului lumii
    - 23 decembrie 2012 – sfârşitul oficial al sfârşitului lumii
    - 24 decembrie 2012 – Mahmureala de după sfârşitul lumii
    - 25, 26 decembrie – Crăciunul
    - 31 Decembrie 2012 – pregătirea pentru Anul Nou: brad, şampanie, cadouri, etc.
    - 1 ianuarie – începutul noului an.
    - 2, 3 ianuarie – mahmureala după Anul Nou
    - 4 ianuarie – pregătirea pentru sfârşitul lumii pe stil vechi.

    //www.acum.tv/articol/61694/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare, Moş Alecu! În primul rând, îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat. Ieri am avut o întâlnire cu nişte foşti colegi de prin unele unităţi în care am lucrat, şi n-am apucat să mai intru aici.
      Pe asta cu stilul vechi, n-o luasem în calcul! Eu zic să mai treacă şi sfântul Ion, măcar să ne săturăm de petreceri. Şi când mă gândesc că unii, care şi-au comandat adăposturi antiatomice vor scăpa, mă apucă aşa o invidie! Mai vorbim după ce ne trece mahmureala, OK?

      Ștergere
  5. Bunã Victor.
    Subiectul pe care l-ai ales si de care se tot vorbeste ín ultimul timp este serios.Va avea loc un sfârsit al lumii dar,nu când vrea lumea ci, atunci când nu se asteaptã nimeni.S-a spus si pe bunã dreptate cã secolul XXI va fi "...unul religios ".Pe aceastã temã se poate discuta mult.Si eu aici ín spatiul tãu nu o voi face.Vreau doar sã ími exprim propria opinie ín legaturã cu acest aspect.Si íti las un text biblic care se poate verifica care spune astfel:"Cât despre ziua aceea(adicã sfârsitul lumii),sau ceasul acela nu stie nimeni,nici íngerii din ceruri,nici Fiul,ci numai Tatãl.Luati seama, vegheati si rugati-vã;cãci nu stiti când va veni vremea aceea." MARCU Cap.13 Versetele 31,32 Va trece ziua de 21 si probabil vor mai veni íncã multe "proorocii" despre sfârsit.
    Cãt despre ce spune Doamna Inginerã,doar meditatia íntr-un loc sau altul,cu fata la soare sau la lunã,nu te vor scãpa de un sfârsit tragic.Este o luptã ínceputã prin neascultarea lui Adam si Evei si se va termina ...íntr-o zi.O luptã íntre bine si rãu.
    O zi superbã.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sărut mâna Mariana! Scuzele sunt valabile şi pentru tine. Ai perfectă dreptate! Pe acelaşi text biblic mă bazam şi eu cînd luam în zeflemea aceste "prorociri". În plus, la vârsta mea am mai "prins" vreo câteva "sfârşituri de lume".Primul, prin 1962 cu ocazia unei eclipse totale de soare, când mă holbam la soare ca prostu', printr-o sticlă afumată ca să nu pierd "minunea" dezastrului ce va să vină. Prostii!

      Ștergere
    2. Ehe, neascultarea nu a fost a lui Adam şi Eva. Cică şarpele a ameţit-o pe Eva, care, la rândul ei l-a prostit pe Adam. Cică d-atunci datează vorba Chercez la femme!

      Ștergere
    3. In cazul asta n-o putea spune decat Dumnezeu, ca doar nu vorbea sarpele. Sau vorbea? In fine, nu mai conteaza, Dumas si-a insusit-o si poate fi acuzat de plagiat. "Cherchez la femme, pardieu! cherchez la femme!"

      Ștergere
    4. Greşit, Victore. Am greşit şi io c-am zis că d-atunci e vorba, că de fapt d-atunci e motivul, da' aia cu Dumnezeu are altă. Cert ie că-nainte de Dumas, care altfel a fost ceea ce se cheamă un "om de duh", scripturile socotesc că Eva a fost cauza PĂCATULUI. D-aia i s-a dat canonu' conform căruia nici n-are voie să intre-n altar, da' şi zilele, necurăţiei, în care n-are voie să intre-n templu!

      Ștergere
    5. 'Aide bre, las-o jos că face mac-mac. De atâta "împăciuire" unii au şi uitat subiectu'. Nu-i vorbă, că ei e telectuali!! Cum pisici să-i zici lu' Alina Mungiu Pippidi când afirmă “Biserica nu ma lasa in altar pentru ca sotul meu, Andrei Pippidi, este homosexual”? Că-i proastă de băune? Ntţ, că doară ea-i parte din Societatea Civilă şi mare 'telectuală, de nu mai are loc. Păi n-a apucat ea ca printre cărţile despre care se presupune că le-a citit, să se fi găsit şi Sfânta Scriptură?
      Ş-apoi, dacă soţul ei e homosexual, după cum grăieşte distinsa creatură, ea, Alina Mungiu Pippidi, o mai fi femeie, sau ce mama dracului o fi?

      Ștergere
    6. Florine, păcatul originar, ne împinge spre misoginism, iar eu vreau să mă dezic clar de un astfel de alt fel de păcat. Așa că no comment!

      Ștergere
  6. Daca si Mos Alecu s-a prins in joc, inseamna ca e „groasa”!
    Mos Alecu,Mos Alecu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, care esti tu anonim, Mos Alecu este si inteligent si spiritual. Te oftici?

      Ștergere
    2. Cum sa ma oftic???Dimpotriva!
      Mos Alecu m-a initiat in tainele tabelului Trofin.Dansul e chiar „ febletea ” mea.Cu siguranta ma va recunoaste dupa aceste afirmatii.
      Victor, Victor...

      Ștergere
    3. După ce te va recunoaște, poate-mi spune și mie cine ești.

      Ștergere
  7. @Ică Şt. O. Victor14 decembrie 2012, 18:13 :
    Ei , hai , nici chiar asa ! Cine stie ce mai poate crede lumea dupa astfel de expresii ... Eu provin din alte timpuri ... pe cind modestia nu era considerata ca fiind un defect .

    Despre anonimul cu "febletea" ... Nu am idee cam cine ar putea fi !
    Cel putin in ultimul timp ... am ajuns la concluzia ca referiri la numele "mos alecu" fac doar cei care doresc sa-si arate dezaprobarea , dispretul pentru cele prezentate de acel nume ... M-am invatat cu parerile lor ca "tiganul cu scinteia" !...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca anonimul are un comentariu care-ti este favorabil. In afara de mine, mai sunt destui care te simpatizeaza prin blogosfera. Si pe merit!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ică Şt. O. Victor17 decembrie 2012, 17:16 :
    Multumesc !

    Venind "la oile noastre" , chestia cu 21 "te uita cum ninge decembre" ...
    N-am gasit pe "nicaria" modul cum a fost determinat punctul de origine , anul 1 , al acelui calendar ... care s-ar sfirsi "tomnai" la 21.12.12 ... Ca daca acel punct de origine a fost stabilit (de descoperitorii/descifratorii calendarului) de-a-m-boulea ... si sfirsitul acelui calendar este pe-aceeasi masura .
    Daca punctul de origine a fost stabilit corect ... cum dracu' puteau baietii aceia destepti sa faca un calendar nesfirsit ... ca li se termina , la un moment dat , "hirtia" ... si , poa' ca , nenorocul nostru , li s-a terminat "tomnai" acuma-ia ...

    Iar "sfirsitul lumii" este starea naturala de existenta a lumii ... orice moarte (simplist vorbind) a unei fiinte inseamna SFIRSITUL LUMII in care acea fiinta era activa ... deci SFIRSITUL LUMII este ceva continuu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demonstrezi prin ceea ce sustii aici ca afirmatiile anterioare, adica cele referitoare la inteligenta si spirit, sunt intemeiate. Adevarul este ca, filozofic vorbind, gandim cam la fel. Cel putin in ceea ce priveste afirmatia potrivit careia sfarsitul lumii este un fenomen continuu, nu am cum sa nu fiu de acord. Ganduri bune si urari de bine cu ocazia sarbatorilor care se apropie!

      Ștergere
  10. Dom-le, Moş Alecu are dreptate şi nu poci să zic decât ceva-n plus. Oriş'care călindar care-a existat şi care există ie o convenţie acceptată de cei ce alcătuiesc "lumea" la un moment dat. Aşa, călindaru' maiaş, a măsurarea timpului calculată de ăia, maiaşii, care se considerau la vremea aia lumea cunoscută, de ei of course. În restul lumii, care era de j'de ori mai mare era folosit călindaru' Iulian. Nicio chestie, punctul din care erau numărate zilele coincidea cu t0, ăla în care "dăşteptului" îi venea ideea, iar punctu' în care se 'fârşea călindaru era ăla în care se plictisea tot el, dăşteptu'. Acu', nima nu ştie exact cum ie ăla, călindaru' maiaş, că dacă nu continua la infinit se cheamă că era tare imbecil, ş-atâţia dăştepţi de azi se-nchină la tâmpenii. Cum vă puteţi închipui că o numărătoare se-opreşte la număru' "ţ"? Cât de tâmpit poţi fi să scorneşti o matematică fără ∞ ? Noi nu acceptăm aşa ceva, deşi nu prea ne reprezentăm infinitu'. Da' acu', ăia au fost tâmpiţi, că atâta-i ducea capu'. Da' ăia care se iau după ei, azi, cum s-ar numi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de timp: iată ce am găsit despre cea de-a 10-a tăbliță de smarald atribuită lui Thoth Atlantul din Egipt.
      "Cauta sa inveti ca TIMPUL este secretul prin care te poti elibera din acest spatiu.
      Indelung cautat-am eu, INTELEPCIUNE, intelepciunea;
      Si voi continua sa caut pana la sfarsitul eternitatii
      Iar pentru ca gandul sa poata fi etern, trebuia sa existe si timp.
      Astfel ca in gandul atottriumfator aparu LEGEA TIMPULUI.
      Da, timpul care exista in toate spatiile, care pluteste lin si ritmic
      Care se afla de-a pururi intr-o stare fixa.
      Timpul nu se schimba dar toate lucrurile se schimba in timp.
      Pentru ca timpul e forta ce separa evenimentele.
      Timpul nu se afla in miscare dar tu te misti in timp
      Asa cum constiinta ta se misca intre evenimente.
      Da, prin timp exista o existenta UNICA eterna.
      Sa stii ca desi in timp esti despartit, esti totusi UNUL in toate timpurile existente.
      Inceta atunci vocea LOCUITORULUI,
      Iar eu plecat-am sa meditez asupra timpului.
      Caci stiam ca acele cuvinte erau pline de intelepciune
      Si ca ele erau o cale de a explora misterele timpului.
      Ades am reflectat la cuvintele LOCUITORULUI.
      Apoi cautat-am sa aflu secretul timpului.
      Descoperit-am ca timpul se misca in unghiuri ciudate.
      Totusi doar prin linii curbe puteam sa sper ca voi afla cheia
      Ce-mi va prmite sa am acces la timp-spatiu.
      Descoperit-am ca doar miscandu-ma in sus iar apoi spre dreapta
      Puteam sa ma eliberez din timpul miscarii.
      Iesit-am din corp, si m-am deplasat cu miscari ce m-au schimbat in timp.
      Ciudate privelisti am mai vazut in timpul calatoriilor mele,
      Multe secrete mi s-au infatisat."

      Se zice că tablițele respective, 15 la număr, au fost scrise în Egipt cu 1300 de ani în urmă și au fost date maiașilor care le-au ascuns pe timpul conchistadorilor. Au fost descifrate prin anul 1925 și înapoiate egiptenilor. Oricum, cine are răbdarea să le citească, va rămâne pe gânduri, chiar ateu declarat fiind.

      Ștergere
    2. Aici am uitat sa precizez ca e vorba de 1300 A Ch.Scuzele mele!

      Ștergere
  11. @Cârcotaşu18 decembrie 2012, 22:18 :
    La : "Da' ăia care se iau după ei, azi, cum s-ar numi?" ...
    Ei se prezinta ca fiind foarte credinciosi (in marea majoritate ... crestini) , iar increderea lor netarmurita in zisele profetii si-o justifica prin scrierile biblice . Pentru ei treaba-i simpla .
    Scrie Biblia ca va veni apocalipsa ?
    Scrie !
    Zice lumea ca , pe 21.12.12 , vine sfirsitul lumii ?
    Zice !
    E clar ! Asta-i apocalipsa prevazuta de Biblie ...

    Se pare , insa , ca ei nu au inteles un lucru : "scriitorii" Bibliei (baieti , de altfel , foarte destepti , din acest punct de vedere) nu au stabilit termene , limite in timp , precise . Pentru toate "faptele rele" pacatosii sint atentionati (amenintati ?) ca "sint pasibili de pedeapsa divina" , pedeapsa care va veni , indubitabil si fara drept de apel ...
    Cind va veni pedeapsa ?
    Ei ... chestia asta o stabileste "cel de sus" . Numai si numai EL ! Nimeni altcineva nu stie , si nu va sti , cind se va pune in aplicare planul ... nici chiar mayasii ... Asa spune Biblia !...

    De ce n-au stabilit "baietii" termene precise ? Pen'ca , baieti destepti fiind , si-au dat seama ca , stabilind termene , munca lor (de creare a unui "ghid" de viata pentru oameni) nu ar fi avut niciun rost : cine mai respecta o lege stiind ca , oricum , la data de ... tot "o mierleste" ?
    Revenind la oile (credincioase) noastre ... Biblia pune "drobul cel de sare pe horn" , pentru a vedea , permanent , credinciosul "ca i s-au sfarsit mititelului zilele !" ... numai ca nu stabileste cind "s-a sui mîţa, care sa-l tranteasca drept in capul copilului si sa mi-l omoare" ...

    Cam asa vad eu "trebile" cu cei care cred prezicerile apocaliptice ...


    Despre "lansatorii" amenintarilor cu sfirsitul lumii ... Cred ca fac parte din "echipa" celor care trebuie "sa dea de gindire" populimii ... pentru a nu le veni cine stie ce ginduri ...
    Ceva de genul bancului de pe vremuri ...
    - Ce ai in sacul acela , mai omule ?
    - O multime de soareci ! Ma duc sa-i arunc in apa , sa se inece !
    - Dar de ce scuturi sacul , din cind in cind ?
    - Daca-i las in pace , astia se organizeaza , rod sacul si fug !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Moş Alecu,
      "Băieţii ăia" au zis foarte clar: "Iar despre ziua aceea şi despre ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl."
      Păi ăştia care tot vestesc apocalipse or fi Tatăl? Iar cei ce-i cred or fi "credincioşi"? Bine-bine, or fi, da'n ce cred ei?

      Ștergere
    2. @Cârcotaşu 21 decembrie 2012, 09:43 :
      Circotas am fo' si eu ... culmea , intr-un domeniu (militar) in care circoteala nu-si are , in nici un fel , locul ...

      Hai sa vedem :
      - de demonstrat : "Păi ăştia care tot vestesc apocalipse or fi Tatăl? ...
      Nu ne gindim numai la cei "de acum" ci si la mayasii care "au scris calendarul" acum zeci/sute/mii de ani ...
      - ipoteza : "...despre ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl."
      - demonstratie : spunind , prin acel calendar , cind (si cum ?) se va produce "evenimentul" ... "tatăl" a facut ca ingerii din cer , fiul , si o multime de alti "trogloditi" sa stie care "este ceasul acela" ...
      - concluzie : stiind mai multi despre "eveniment" rezulta ca nu numai Tatăl stie despre acesta ... ceea ce inseamna ca acest "Tatăl" (mayasii si promotorii ideii apocalipsei) nu sint adevaratul "Tatăl" .

      Ștergere
  12. Bre, Victore, iar o dai pe poiezea? Păi articolu' tău e pe concreteţe, călindar carevasăzică. Ori acilea n-o dăm cotită pe spaţiu-timp, pe alea-alea. E clar, timpu', ca şi spaţiu', e relativ, depande de unde-ncepi mă măsori. Chiar ţi-e străin faptul că în unele ţări islamice acum e anul 1390? Las-o cu "secretele timpului", că după calendarul ebraic acum suntem în anul 5773! Vorba e, după călindaru' maiaş, în ce an suntem? Ştii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ştiu, Pe 21.12.2012, mayaşii ar trebui să fi petrecut "revelionul" anului 25626. Iar eu abia îmi găsesc timp să mai răspund pe aici.
      Dar cu tine n-o scot la capăt, oricâte argumente aş avea.
      Seară frumoasă ţie şi celor care intră pe aici din diferite motive.

      Ștergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: