Pagini

vineri, 25 octombrie 2013

25 OCTOMBRIE, ZIUA ARMATEI ROMÂNE


Ofiteri ai Armatei Romaniei pregatiti pentru operatiuni speciale 1978
LA MULŢI ANI, ARMATĂ ROMÂNĂ!
LA MULŢI ANI, MILITARI ROMÂNI, FIE CĂ SUNTETI ACTIVI, ÎN REZERVĂ    SAU ÎN RETRAGERE!                                                    
Iată dovada că cetăţenii României au cea mai mare încredere în noi.
La încrederea în instituţiile publice, Armata si  Biserica şi se situează în partea de sus a clasamentului, în timp ce la polul opus se află Parlamentul şi partidele politice.
Pentru Armată şi-au exprimat încrederea 
80% dintre respondenţi iar faţă de Biserică - 75%, în timp ce în Parlament au multă încredere 24% iar faţă de partidele politice, aflate pe ultimul loc, 17%.
Volumul eşantionului a fost de 1.014 persoane şi este reprezentativ la populaţia adultă neinstituţionalizată a României, iar perioada de culegere a datelor a fost 5-10 octombrie prin metoda interviuritelefonice.
Tipul eşantionului este stratificat bistadial, cu selecţie probabilistă a gospodăriilor (aleatoriu simplu) şi a persoanelor (metoda "cea mai tânără persoană din gospodărie"), iar marja de eroare este de +/- 3,1% la un nivel de încredere de 95%.
Sursa: Sondaj SOCIOPOL, octombrie 2013
Dupa o "sedinta" de parasutare
În zona instituțiilor executive, pe primele poziții în topul încrederii se situează Armata cu 65,4% încredere multă și foarte multă față de 64,6% în iulie. Clasamentul instituțiilor sociale sau private este condus de Biserică, cu 65,2% încredere multă și foarte multă față de 63,9% în iulie. Sursa: INSCOP septembrie 2013.
Vă multumesc pentru mesajele de felicitare transmise prin e-mail.Pentru mai multe informatii despre eroismul Armatei Române, click aici:http://victorvis55.blogspot.ro/2012/10/la-multi-ani-armatei-romane.html sau aici:http://victorvis55.blogspot.ro/2011/05/cantec-pentru-eroi.html
Poza de sus, dintre cei pe care am reusit sa-I recunosc:
Mavrodin  Gh. , Stroie Gh., Dumitru D., Constantin V., Stancu N., Zavate N., Badulescu V., -?, -?, Olaru I., Domnisoru L., Stoica V., -?, Muresan N., Mateescu Gh., Faicec M.
Poza de jos, randul de sus:
Trutulescu, -?. -?, Luncasu R., Nicut V., Mavrodin Gh., Stroie Gh., Badulescu V., Scorteanu A., Oprea N. (+RIP!), -?, Isac V.,  Stoica V., -?,
Jos:

Ifteni C., Dragoi D., Nisulescu C.,  Cotoc Z. (?!), Olaru N., Buligioiu D., Popescu F., Bora D., -?,  Sfetcu, M., Popescu I., Nemes V., Martinas A., Grigore I., Petre I., Maier I., -?.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: