Pagini

marți, 12 noiembrie 2013

ROBERT NEGOITA, UN PRIMAR CARE TACE SI FACE



De vreo 3  saptamani,  cateva sute de muncitori, cu zeci de utilaje , de toate dimensiunile, au luat cu asalt strada noastra in incercarea de a o reconfigura dupa niste proiecte urbanistice stiute doar de Primarie si  firmele castigatoare ale licitatiilor. In orice caz, actiunile sunt atat de ample, incat nu au cum sa nu iti atraga atentia.  Fara sa vreau, atunci cand privesc afara, vad  muncitorii in actiune, permanent ocupati, si coordonati. Nu exista timpi morti, n-au timp sa respire, pana si tigarile, pentru cei care fumeaza, sunt pufaite in timpul lucrului.  Pana acum cateva zile, observam o echipa de control, se vedea asta dupa gesturile (discrete dar ferme) “ personajului principal”. De la distanta de observare, nu-mi puteam imagina ca persoana respectiva ar putea fi chiar primarul sectorului in persoana. Il vazusem  prea des, uneori si de doua ori pe zi, insa imi atragea atentia silueta sa. Semana cu Robert Negoita. Ca sa-mi risipesc curiozitatea, iau camera si ma uit cu zoom. El era! Fara tam-tam, fara presa martor, fara alai, el, cu unu, doi edili si tot asa, unu, doi reprezentanti ai firmelor implicate. Verifica, dispunea si hotara. 


Ordinele ii erau executate imediat. Unul dintre ele mi-a placut in mod deosebit pentru ca a insemnat plantarea a inca unui rand de copaci intr-un spatiu in care chiar  s-ar fi impus acest lucru. In cateva ore, cel putin 20 de copaci au fost plantati in spatiile indicate, pe o lungime de aproximativ 100 de metri.  Tocmai ma gandeam ca disparuse din peisaj dupa alegeri primarul nostru. In afara de o disputa pe fonduri avuta cu Oprescu, nu mai stiam mai nimic despre el. Si iata ca apare acum, spre placuta mea surprindere, si dovedeste ca este omul care tace si face. Cu alte cuvinte, omul potrivit, la locul potrivit


 Daca ar rezolva si problema redisclocarii sectiei de votare catre una din institutiile aflate in apropiere, si nu la  aproape 3 km cum este acum, chiar ca l-as vota si a doua oara cu mult drag. Bravo Robert! Asa trbuie sa se implice un PRIMAR ADEVARAT.  Mult Succes in continuare! Dupa cum vezi, alegatorii sunt cu ochii pe tine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: