Pagini

miercuri, 24 iunie 2015

SA VINA AMERICANII!


Rusia nu ameninţă nici Ungaria şi nici comunitatea maghiară din statul vecin Ucraina” !!?? (oficial Jobbik)
Comunitatea maghiara, nu, dar comunitatea de romani din Ucraina? Dar Romania si Republica Moldova? Rusia n-a fost in stare, si nu va fi nicicand in stare, sa atace un stat in care sunt trupe americane. De cand cu imensul ajutor (avioane de lupta, tancuri echipamente si alimente in cantitati enorme) acordat sovieticilor (nu rusilor!) incepand cu iarna lui ’42 rusii au un teribil complex fata de americani, generat (poate) de “recunostinta” pe care ar trebui sa le-o datoreze pentru salvarea de la distrugere a propriei statalitati.  Cei care cunoasteti istoria celei mai teribile conflagratii de la existenta omenirii incoace, nu va mai puneti problema ca Rusia sa mai fi existat ca stat, fara ajutorul american si intrarea yankeilor in razboi alaturi de Aliati. Ar mai fi ceva de spus si despre tradarea lui Sorge, tradare in urma careia, rusii si-au redislocat doua Grupuri de  Armate din Extremul Orient catre vest, in principal pe frontul de la Cotul Donului. De acolo, incepand cu ianuarie 1943, s-a scris soarta celui de-al doilea razboi mondial. Asa ca, SA VINA AMERICANII!
P. S.  Cei care va temeti de “invazia” americana ganditi-va ca aceasta este preferabila unei agresiuni rusesti, si mai ganditi-va si la pozitia extremistilor maghiari cum ar fi, spre exemplu, membrii Jobbik. Redau mai jos un articol scris  pe portalul "evenimentulzilei.ro".


“Partidul radical naţionalist maghiar a cerut Guvernului Ungariei să trebui să reziste presiunilor SUA cu privire la amplasarea de armament greu şi de trupe în ţările NATO din centrul şi estul Europei”, relatează MTI.

http://ip2.casalemedia.com/usermatchredir?s=179527&cb=http%3a%2f%2fdis.criteo.com%2frex%2fmatch.aspx%3fc%3d19%26uid%3d%25%25USER_ID%25%25
Decizia NATO de miercuri şi joi, de la Bruxelles, ar putea pune în pericol Ungaria, a declarat purtătorul de cuvânt al Jobbik, Adam Mirkoczki.
SUA au adoptat o serie de măsuri 'provocatoare şi destabilizatoare', alimentând tensiuni în diferite regiuni, a subliniat reprezentantul Jobbik.
'Nu este nicio exagerare să afirmăm că SUA au creat o situaţie care aminteşte de Războiul Rece', a adăugat Mirkoczki, referindu-se la tensiunile cu Rusia.Rusia nu ameninţă nici Ungaria şi nici comunitatea maghiară din statul vecin Ucraina, a mai declarat purtătorul de cuvânt, criticând guvernul ucrainean pentru că 'trimite unguri din (regiunea ucraineană) Transcarpatia la abator'.
Potrivit agenţiei Reuters, secretarul american al apărării, Ashton Carter, a anunţat marţi, la Tallinn, că SUA vor amplasa preventiv tancuri, artilerie şi alte echipamente militare în Europa Centrală şi de Est, şi că statele baltice, România, Bulgaria şi Polonia au fost de acord să găzduiască respectivele echipamente pe teritoriile lor.
Ana - Maria Adamoae evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: