Pagini

sâmbătă, 30 iulie 2011

O PLANETĂ SUPRAPOPULATĂ ?!

De ce şi-or frământa unii minţile cu această problema? Cititi, ca sa vedeti cum gandesc acestia rezolvarea problemei in cauza.

                                                                             


1 "Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."

      Theodore Roosevelt                                  

                         
2 "Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat ".

     Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984
 
  3 "O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi  ideal."

     Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon


 4  "Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi                                                        Moartea Neagra .... "                                
                                                                  Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie

5  "In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "
       Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator şi respectiv secretar,                                                                                             Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” 
 
6   "Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . "

      Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”


                                                            

 
7 “Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.

     Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.
       

8  "Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”."
    "Primele mele trei obiective principale ar fi :  reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."

     - Dave Foreman
 
9  "În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. "

     J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO


 
10  "Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe  daune ecologice. "

     Mihail Gorbaciov

11  "Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. "
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991


                                                                           

12 „ Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ...
      Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973

      "Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate".
      "Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
      "Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili"
      "Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%"

      Dr. Henry Kissinger


   
13  "Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. "

     David Rockefeller


14  "Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor... Gândiţi-vă la asta... Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă "

      Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei.      15   "Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. "

      David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !


 

                                                                                 

16  "Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca  sa reducem în prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "

      Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT


               

     
17   "În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru."

      Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 200818  "Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt  mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani."

     Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos),
 
19  "Menţinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura"

      Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones

20  "Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana." 
      "Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare ."

     Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund.

 
21  "Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii  deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand  antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare.."

      David Brower, directorul executiv Sierra Club


     
22  "Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
      "Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor ... Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.

      Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA    
   
23  "Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi."

      Curtea Suprema de Justitie Ruth Bader Ginsburg


     24  "Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. "

     John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama.


 25  "Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o  conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. "
       Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică

 26  "Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"

 Bill Gates !

Ar mai fi ceva de comentat?       

11 comentarii:

 1. Ică, îmi pare rău să ţi-o spun, dar nu eşti deloc patriot. Se poate să-l uiţi tocmai pe marele filozof Boc, cu a sa cujetare privind ieşirea unuia din şapte pensionari din sistem?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ilie@ Se pare ca la noi nu mai este nevoie de nicio masura in acest sens. Natalitatea in Romania, in ultimii 20 de ani, are o rata negativa. Asa ca, am putea fi un exemplu mondial! Redau totusi,opinia lui Boc referitoare la "iesirea din sistem":

  >>Premierul Emil Boc si-a manifestat dorinta de a majora salariul minim pe economie la 650-670 lei, ceea ce deja ar insemna o depasire a sumei convenite cu FMI. Intrebat insa de unde va lua resursele pentru a sustine o astfel de masura, Boc a ridicat intai din umeri.

  Apoi, premierul a declarat cu cel mai crunt cinism din cate ne-a fost dat sa auzim: daca unul din sapte insi vor iesi din sistemul public de pensii si daca, in 2011, continuam restructurarea (unele surse vorbesc despre concedierea a 200.000 de bugetari sau angajati ai companiilor de stat), vom avea posibilitatea asigurarii finantarii acestei cresteri.

  Cum poate cineva sa iasa din sistemul public de pensii? In afara de bolnavii inchipuiti, carora le vor fi retrase indemnizatiile, evident, doar murind.

  Cu alte cuvinte, Guvernul Romaniei incepe sa numere mortii ori sa le doreasca romanilor varstnici moartea, pentru a-si putea face el socoteala bugetara.>>
  Sursa: Ziare.com, noiembrie 2010.

  RăspundețiȘtergere
 3. Este interesant ca nici unul din cei citati nu pune problema ca omenirea s-ar fi putut lipsi fara probleme de un avorton ca el.
  In al doilea rand este la fel de interesant ca avortonii care spun lucruri traznite, se plimba liberi prin cancelarii importante , unde se pare ca se discuta cu adevarat despre un guvern mondial si despre o noua ordine mondiala . Si se pare ca de suficienta vreme pentru ca anumite planuri sa existe deja .
  Cei care au facut vaccinul impotriva gripei aviare , probabil ca sunt primii pe lista. Astea sunt numai teste. Sa vedem cand vor da drumul la ceva serios. Pentru ca sunt in stare.
  Problema este ca in momentul cand eliberezi , sa zicem un virus, este foarte greu sa tii secret faptul ca milioane de oameni au luat antidotul si este la fel de greu , daca nu imposibil sa ti virusul sub control. Totul poate degenera pana la disparitia omenirii. Sau a unei specii care mentine omenirea in viata. Einstein spunea ca daca albinele ar disparea toate, omenirea ar disparea in 4 ani. Dar cei 4 ani vor fi de haos. Ultimele le-a spus micutzul.
  Important este ca idiotii discuta de mult timp si este clar ca pun ceva la cale. Acum sa vedem cum se imparte lumea. S-ar putea ca chinezii sa rezolve problema si sa rada de pe fata pamantului niscai populatii increzute si fandosite si cam expirate , care se cred buricul pamantului.

  RăspundețiȘtergere
 4. micutzule@ Ai dreptate. Pana la faza cu eventuala intentie a chinezilor. Ca sa ajunga populatia lumii sub 500 de milioane, ar trebui ca ei sa se "reduca", in primul rand. Au mai mult de jumatate din populatia lumii.
  In alta ordine de idei, Doamne fereste, un razboi cu folosirea intregului arsenal existent, si in special, a armelor de distrugere in masa, nu crezi ca ar rezolva problema mult mai rapid?
  S-auzim de bine si de PACE!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Ica
  Mai cifra avansata de 500 milioane este cifra lor. Daca ei incalcul pierderile chineze s-ar putea sa ajungem cam acolo. In legatura cu folosirea armelor ANM , cine crezi ca este prostul sa inceapa ? Doar daca statele care detin ANM nu sunt vorbite si dintr-o suflare sa le stearga pe celelalte . Se pune mai apoi problema ca teritorii vaste ar fi inutilizabile zeci , sute de ani.Mai pui si pericolul curentilor de aer... Deci tot mai buna e varianta scaparii de sub control a unui virus , iar antidotul sa coste sa spunem un milion de dolari in aur ! E ?

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Ica
  Nu te supara , dar nu inteleg de ce trebuie sa asteptam aparitia comentariului. Nu avem ceva in timp real. Si daca nu convine comentariul sau este prea mizerabil , nu il poti sterge dupa ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Piciule@ De acord, ar fi mai profitabila folosirea virusurilor.
  Moderarea comentariilor va fi suspendata cat de curand.
  S-auzim de bine si de PACE!

  RăspundețiȘtergere
 8. După o primă și rapidă lectură, sunt îngrozită, nu că nu aș mai fi aflat câte ceva, citind pe ici, pe colo, dar adunate laolaltă, toate aceste convingeri ale unor personalități construiesc un zid între viață și imaginea pe care o au despre viitor vocile lor.
  Toate sunt monstruoase.
  Cea mai dureroasă ipoteză mi se pare a fi "Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana."

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sarut mana Gina! Am trimis acest link la postarea ta de ieri, pentru ca mi s-a parut c-ar putea veni in completarea subiectului abordat. Da, printul Phillip spune mereu prostii.

   Ștergere
  2. Da, se completează!
   Mulțúmesc!
   Din nefericire, esența mesajului rezultat din apropierea celor două postări este gravă.

   Quo vadis?

   Ștergere
  3. Chiar, încotro se îndreaptă omenirea?

   Ștergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: