Pagini

joi, 29 septembrie 2011

MASURI ANTICRIZA


O NOUA HOTARARE DE GUVERN.


Art. unic.  Începînd cu data de 01. 10 .2011 Guvernul României ofera slujbe gratuite tuturor somerilor.
Slujbele vor fi oficiate de preoti, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, presedinte al României.

Masuri anticriza:

1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare-Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului etc.

2. Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi, deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential . Cei care nu manânca nimic si in consecinta nu "produc" vor plati un impozit forfetar.

3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medicii de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Astmaticii au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4. Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un "gras nesimtit ''pe principiul lui Basescu " slabutul il duce in spate pe cel gras ".

5. Taxa pe "vanturi trase", ca prea s-au obisnuit romanii sa-si dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecarui contribuabil care vor inregistra numarul vanturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adauga 24% la factura de gaz si va fi obligatorie ca taxa "radio -Tv" de pe factura de curent.

6. Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara . Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatiei pe care a primit-o persoana respectiva pina la virsta de 18 ani, de la stat. Sunt scutiti de taxa ungurii din Harghita, Covasna si Mures deoarece ei oricum nu stiu decit ungureste deci nu se pune problema ca ar sti mai mult de o limba.

7. Orice barbat care are mai mult de 124899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1000 fire de par . Peste 20000 de fire in plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si /sau cu suvita peste chelie sunt scutiti.

8. Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

9. Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi (scaune electrice, conform D-rei Elena Basescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati "taxa de atelaj impins/tras de animal de povara" (bou/vaca in cazul nostru). Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita, li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

10. Taxa de caldura pentru vara, deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfintului Guvern si nu este normal. Astfel pentru fiecare geam deschis vara, la caldura peste 18 grade se va plati o "taxa de geam deschis" in valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50% dar numai pina la 24 de grade.

11. Sugarii si bebelusii care folosesc pampersi (nesimtitii!!!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate pe care il prezinta fiecare din reziduurile acumulate in scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus se vor trimite obligatoriu pina la 0111. 2011 pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani mostre din "produsul" rezultat si acumulat in pampers, la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior , fiecare parinte va primi acasa o declaratie de impozitare pe care o va achita in 24 de ore la cea mai apropiata agentie CEC.

12. SI NU IN ULTIMUL RAND, TAXA PE PROSTIE , CA SUNTEM ATAT DE PROSTI SI ÎI RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI !

13. Se va elimina impozitul pe venit in 2 faze. In prima faza se va elimina venitul ...

Daca nici asa, nu iesim din criza ne imprumuta Boc cu banii obtinuti pentru "Premiul Nobel pentru economie",  pe care il va primi, pentru aceste "exceptionale" masuri.
P.S. Multumesc celor 2000 de persoane din Romania, care mi-au vizitat blogul, precum si celor aproape 200, din alte peste 30 de state.

8 comentarii:

 1. Ar mai câte ceva, fumăritul, de exemplu..

  RăspundețiȘtergere
 2. Sarut mana, Gina! Credeam ca dupa atatea fumuri inhalate pe la Londra ai uitat de ale noastre.
  Radu Humor are umor!

  RăspundețiȘtergere
 3. În graba mare, vorba cuiva , am inhalat un „fi„..scuze!
  Da, Radu Humor are mult umor!
  Și le zice bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu ochii mei, de soim maltez, n-am vazut "lipsa". Altfel, as fi oprit-o la filtru.Scuze!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ică, ce să zic? M-ai dat gata cu măsurile astea anticriză. Ca să nu ne chinuim cu toate, ar trebui să luăm o singură măsură. Ştii tu care!
  În legătură cu vizitatorii blogului tău, o să iau şi eu o măsură. O să-mi schimb numele în State. Ca să ai şi tu 31 de...state.

  RăspundețiȘtergere
 6. Salutare, Iliuta! Eu te-am dat gata? Nu vezi ca e "opera" guvernului Boc? Asta ne-a dat gata pe toti. In mare masura, cam stiu ce masura ar trebui sa luam.
  Multumesc State! Mai am pana la 51. Ca "acolo" trebuie sa ajung.

  RăspundețiȘtergere
 7. Aveti o atitudine gresita! Nu trebuie sa ii lasam sa ne dea gata. Cum ramane cu vorba aia mostenita de la inteleptii nostri - nu mor caii cand vor cainii?
  De fapt, nu "ei" ne dau gata, ci noi intre noi ne sfasiem ca hienele. Astia suntem si nimic nu se va schimba pana cand noi nu ne vom schimba (in primul rand in plan spiritual, mental etc.).

  RăspundețiȘtergere
 8. Elena@ Sarut mana! Nici nu stiu ce sa comentez, la cele afirmate de tine. Totusi, daca "noi" inseamna toti romanii, mi se pare o exagerare. Sau, poate am eu, un alt "camp" vizual?
  Weekend placut tie, si celor care citesc pe aici!

  RăspundețiȘtergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: