Pagini

marți, 18 octombrie 2011

REZULTATE FINALE CONCURS "MAO..."

 Am primit de la Bruxelles o scrisoare lamuritoare care lamureste nelamuririle unor nelamuriti Iata dovada:

"Scrisoare descinsa adrezata jurului si participatilor la concurs
Brusels octobrie 18
Dragi, mey
Pentru ca nam putuut venii la juridicizare lam delegat pe ala mai dastept sa ma reprezinte si, iam aprobat verbial prin voce si, telepatos clasamentu. El, arata asa cum se prezinta adica cum e mai jos colea asa.
Daca careva are opini divegente si opuse sa spuie acum sau sa taca ca mutu
Sucesuri multe si mari si congratulaturi tutulor participatilor si cocurentilor care a participat
V-a pupitzica prejedinta"

Datele promise a fi facute publice se vor publica intr-o anexa, care nu va fi facuta publica publicului.
CU ACEST TEXT DE PE LOCUL I SE FINALIZEAZĂ PITORESCA.RO - BUCURESTI -PIATA PRESEI
MULTUMIRI TUTULOR PARTICIPANTELOR /ȚILOR ȚI FELICIȚĂRI CELOR DE PE PODIUM. CÂȘTIGĂTORUL MENȚIUNII SĂ TREACĂ PE LA REDACTIA VIS PENTRU A FI RECOMPENSAT CU NUCI.
sTOPs
12 comentarii:

 1. Dupa cum observati, pe primul loc s-a clasat Chu-Chu N Lai, desi s-a prezentat cu un text in limba franceza iar limba lui materna e, probabil, mandarina. Juriul a hotarat sa accepte textul,deoarece a constatat ca limba franceza e o limba "usoara", care poate fi invatata repede si de analfabeti, asa cum au dovedit-o "ai nostri", chiar in capitala Hexagonului,Paris.

  RăspundețiȘtergere
 2. Va salut! As vrea sa stiu si eu, unde e redactia "VIS", ca sa ma prezint pentru a-mi ridica nucile castigate la mentiune.
  Cu respect, Pensionar PST

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru contestatarii concursului: Nu mai trimiteti contestatii, ca-mi umpleti redactia de hartii! N-are rost. Concursul s-a desfasurat ireprosabil.
  S-auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua! Sa stiti ca m-ati deceptionat profund. Cum ati putut sa numiti, ca presedinte al juriului, o analfabeta? Sa va fie rusine!
  TIN KU TZ ABORN VICK

  RăspundețiȘtergere
 5. TIN KU TZ ABORN VICK@ De ce esti asa pornita? Fata asta, o fi ea analfabeta, dar e inca tanara si mai are timp de alfabetizare. Da de nea Nicu si de coana Leana nu zici nimic? Ca si aia erau analfabeti si ne-au condus, ca si astia de acum, peste 20 de ani. EEEEEEEEE!

  RăspundețiȘtergere
 6. Pensionar PST@ Mentiunile in nuci se vor ridica de la ambasada Chinei,-co-sponsor al concursului-,martea si joia, intre orele 24 si 25.
  Va fi prezent Secretarul 1 al ambasadei RPC, tovarasul MU CIIN CEAI care, dupa ce-ti va inmana trofeele, te va servi cu un ceai.
  Sa ai nucile tari si mari!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna zioa!
  Ma numes Chu N. Lai nu Chu-Chu si an catigat premu onu. Eu nu vorbeste mandarina, eu vorbeste cantoneza. Atept ecursia la Paris sa vorbeste cu Sarcoz ca sa ducem la ei cinezi si sa dau afara gigani.

  RăspundețiȘtergere
 8. Chu-Chu@ Premiul, constand intr-o excursie la Paris, iti va fi oferit de excelenta sa,ambasadorul RPC, tovarasul Nam De Dat. Numai dus. Pentru intoarcere te duci la domnul Sarkozy.

  RăspundețiȘtergere
 9. Salut ! O seara frumoasa, Odorica

  RăspundețiȘtergere
 10. Dupa "nuci stops" am venit si eu :))

  RăspundețiȘtergere
 11. Odorica@ Sarut mana! Bun venit pe la noi, in capitala!

  RăspundețiȘtergere
 12. Sarut mana, Carmen! Nucile "stops" s-au dat la mentiune. Facem rost de unele "de vis". OK?

  RăspundețiȘtergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: