Pagini

luni, 30 iulie 2012

REGELE BUFON, SAU BUFONUL REGELUI?

UPDATE De cand intreb, la ce ne raportam? Am spus pe toate spatiile virtuale ca listele electorale de acum 10 ani nu pot fi reale. Nimemi nu m-a ascultat. Acum s-ar putea sa fie prea tarziu. Sa fim oare blestemati sa avem un presedinte uzurpator pana la finalul mandatului? Chiar daca in mod real el este demis de popor? Asta e democratie? In cazul in care se intoarce la Cotroceni impotriva vointei poporului, atunci Basescu devine autorul unei adevarate lovituri de stat.


Pana atunci, avem o LOVITURA DE TEATRU!


INS : 8,5 milioane de votanti = 51,5 % din liste. Basescu e demis !
O dezvaluire extraordinara facuta de Dan Sova la Sinteza zilei, aseara.
Potrivit unei adrese oficiale a Institutului National de Statistica, in Romania sunt azi 16,5 milioane de persoane cu drept de vot. Asta inseamna ca cei 8,5 milioane de participanti la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu reprezinte 51,5 la suta din persoanele cu drept de vot aflate pe listele electorale.
Asta inseamna ca referendumul este valid si Traian Basescu este demis de drept.
Acest document al INS trebuie trimis printr-o adresa oficiala din partea Guvernului Romaniei catre Curtea Constitutionala si Parlamentul Romaniei, pentru finalizarea procedurii de  demitere a lui Traian Basescu.


Băsescu 4 - Democraţia 0  (2004;2007;2009;2012)
Am înfrânt prin neprezentare! 8 milioane de disperaţi!  Hă-hă-hă-hă!
I-am făcut şi de data asta! Zăgrene, sa treci pe la palat să-ţi iei raţia!


Hai, că mai ai puţin!
ROMÂNIA, CU 8,5 MILIOANE DE PASAGERI LA BORD, SCUFUNDATĂ DE "CĂPITANUL" BĂSESCU


DEMISIA BĂSESCULE, DACĂ A  MAI RĂMAS CEVA RAŢIUNE  ÎN CREIERUL TĂU AMEŢIT DE BĂUTURĂ ŞI PUTERE!




9 comentarii:

  1. majoritatea este in partea cealalta. este a patra oara consecutiv cand pierdeti. ce mai vreti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marius, nu vreau sa ma obosesc sa-ti raspund Doar atat: Vrem o tara ca afara! Nu o tara condusa de un dement care a furat fara rusine voturile pentru al doilea mandat. Majoritatea nu-l mai vrea. Asa cum nu l-a vrut nici in 2009. Este absolut ilegitim!

      Ștergere
    2. Care majoritate?

      Ștergere
    3. O sa-mi fac si eu un partid in care voi inscrie vreo 3 milioane de romani ce vor sta acasa si ma voi declara invingator la orice scrutin!Nici nu vor sti romanii ca m-au votat!

      Ștergere
    4. Corect! Asa a facut basila in lupta cu poporu' A castigat adversarul prin neprezentare, stand acasa. Daca ati mai vazut in lume asa ceva, spuneti-mi si mie!

      Ștergere
    5. Faptul că nu a fost demis printr-un număr mai mare de votanți nu îl face pe domnul Băsescu mai puțin penal, corupt, ticălos și neprezidențiabil. Cum nici faptul că a câștigat de patru ori nu îl face mai majoritar, domnia sa fiind, în mod evident, un minoritar, din punct de vedere politic și nu numai, atât ca număr de cetățeni care l-au votat vreodată, cât și ca număr de cetățeni pe care îi reprezintă.

      Ștergere
    6. Salut Hari! N-am ce sa mai spun. Perfect adevarat!
      Nu are absolt nicio legitimitate! Nu de acum, din 2009, cel putin!

      Ștergere
  2. Si cu toate astea draga victore, CCR va lua in calcul procedural listele de alegatori prezentate la referendum, deci cele cu 18 milioane de alegatori. NU BASESCU ESTE DE VINA CA PRIMARII SI AUTORITATILOR NU AU VRUT SA ACTUALIZEZE LISTELE. Mai mult eu merg chiar pe ideea ca nu s-a vrut. Uitati-va la prezenta in Moldova care se stia ca este PSD-ista . Ce prezenta a avut ? Nu cumva voitantii PSD au fost sfatuiti pe ascuns sa nu mearga la vot ? Sincer, nu m-ar mira. Ponta a declarat singur ca nu avea in calcul demiterea lui Basescu. In plus asa zisa aruncare in valuri a lui Antonescu cu promisiunea ca pleaca din politioa daca nu cade Basescu , mie mi s-a parut de la inceput o incercare de a forta PSD-ul sa iasa la vot, avand el niste informatii pe surse. Altfel , promisiunea lui cu demisia nu isi avea rostul. Cred ca a vrut sa-i spuna lui Ponta si nu altcuiva ca daca nu joaca cinstiot el rupe lantul si USL se destrama. Dar asta este doar o parere personala, nu am dovezi doar banuieli care urmeaza niste cai logice. Ce este insa cert este ca guvernul si primarii nu au vrut sa actualizeze listele, si motivele le-am expus in cuiul catarii si pe ziare. Acesta este adevarul. La fel de adevarat este ca CCR are legal acoperire sa declare invalidarea referendumului, atata timp cat se ia dupa listele puse la dispozitie pentru referendum de chiar guvernul Ponta. Scurt si cuprinzator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Marine! Sa vedem ce va zice CCR azi, sau cand va putea.
      Problema mea e ca Basescu vrea sa castige la cacealma. Poate "arbitrul" il surprinde si-l trimite acasa.
      Cat asta va ramane la Cotroceni nu poate fi liniste-n tara. Prea si-a atras multa ura! Eu nu sunt USL-ist. Dar cert sunt antibasist. Si cel mai mult de cand a sprinit-o pe EBA, stii tu... am mai scris.

      Ștergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: