Pagini

miercuri, 14 mai 2014

MIRCEA DIACONU, la nr. 22 pe buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare din 25 mai a.c.

Plecarea in campania electorala

I-am strans lui Mircea mult mai multe adeziuni fata de cele care i-ar fi fost necesare. L-am ajutat sa devina candidat la alegerile europarlamentare din 25 mai a.c. Mai avem un pas. Sa-i strangem numarul de voturi pentru a deveni EUROPARLAMENTAR! Nu uitati: MIRCEA se afla la pozitia 22 pe buletinele de vot.
Redau mai  jos o parte din corespondenta purtata prin e-mail intre mine si fiica actorului, Ana. O sa observati ca i-am transmis ce mi-au reprosat unii amici in legatura cu declaratiile facute de Mircea despre militari. Raspunsul Anei, (probabil ca si al lui Mircea, in curand) este fara echivoc: "Nu este adevarat!"

On 2014-03-20 09:52, Victor Vis wrote:

 Cred ca cel mai bine ar fi sa puneti la dispozitie MODELUL de
 formular de adeziune pentru a putea fi downloadat si imprastiat pe la
 prieteni.
 Ar fi mult mai eficient asa.
<
euro@mirceadiaconu.com> wrote:

 Buna ziua,
 Imi cer scuze ca raspund asa de tarziu. Sper sa nu va suparati pe 
 mine si sa-mi permiteti sa va multumesc chiar daca a trecut atat de mult
 timp de atunci. Suntem foarte putini cei care ne-am implicat in acest

 demers iar mailurile au venit valuri valuri. Am avut mailul blocat, apoi pagina de facebook. A trebuit sa fac alta adresa si sa redirectionez. Am  vrut sa citesc fiecare mesaj in parte si sa raspund personal.
 Sper sa nu fie prea tarziu si sa-mi permiteti sa va multumesc pentru sustinere si pentru gandurile bune. Va multumesc atat in numele meu cat si al tatalui meu, el fiind plecat in tara.
 Cu drag si mii de scuze,
 Ana Diaconu


On 2014-05-13 10:40, Victor Vis wrote:

 Sarut mana, Ana! Nu trebuie sa te scuzi. Situatia este de inteles.
Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca are credit de doar 2 %. Nu pot sa cred asa ceva! Eu am depus 4 liste complete la adeziuni, insa la votare situatia se schimba. Din cei 40, vom vota cu siguranta 10. Ceilalti,  fie nu merg, fie voteaza altceva. Dupa parerea mea, nu are cum sa rateze! Urmaresc pe facebook si simt ca este iubit de foarte multa lume. Circula pe net o minciuna potrivit careia, Mircea ar fi spus despre militari ca sunt betivi si puturosi si ca au pensii nesimtite. Te rog sa-i transmiti sa dezminta asta, neaparat! Este foarte iubit de catre militari, pensionari in special. Mult succes in continuare! O sa va sustin si pe pagina mea de facebook.


Nu este adevarat! Tata apreciaza militarii, nu ar spune nicodata asa ceva despre nimeni, daramite despre cei care au aparat si apara  tara si pe noi toti si fata de care are un mare respect. Sondajele sunt alunecoase, depinde cine le cere. Important este ca oamenii sa afle ca el va candida si ca poate fi votat indiferent din ce oras sau tara. 
Lista este unica iar el este la pozitia 22 pe buletin. Noi nu avem banii sau reteaua partidelor, de aceea si cu promovarea nu stam prea bine.Ii voi transmite mesajul dvs.
Multumim inca o data pentru tot.
Cu respect si consideratie,

4 comentarii:

  1. Dacă Mircea Diaconu vrea să fie ales în PE, atunci va trebui să aibă câte un reprezentant al său în fiecare dintre cele peste 20.000 de secții de votare. Dacă nu, poate să își ia adio de la voturile pe care le va primi, precum și de la alegerea sa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Hari! Iata ce prevede art 46, aln. 17 din legea nr. 33/2007, republicata:
      Preşedintele biroului electoral al sectiei de votare sau, în lipsa acestuia, loctiitorul este obligat să primească şi să înregistreze orice sesizare scrisă cu privire la nereguli produse în timpul procesului de votare, înaintată de membri ai biroului electoral al sectiei de votare, candidati, observatori ori alegători prezenti în sectia de votare pentru exercitarea dreptului de vot. În cazul în care i se înaintează sesizarea în dublu exemplar, preşedintele biroului electoral al sectiei de votare, respectiv loctiitorul acestuia va mentiona pe copia ce rămâne la persoana care înaintează sesizarea faptul că a luat cunoştintă de sesizarea respectivă şi numărul sub care aceasta este înregistrată."
      De aici, deducem ca orice persoana care voteaza poate sesiza nereguli pe care le observa atuni cand se afla in sectia de votare pentru a-si exprioma optiunea. Cati votanti, atati "observatori".

      „la deschiderea fiecărui buletin, preşedintele citeşte cu voce tare lista de candidaţi care a fost votată sau, după caz, numele şi prenumele
      candidatului independent votat şi arată buletinul de vot celor prezenţi. Buletinele de vot deschise se grupează pe partide politice, alianţe politice, alianţe electorale, precum şi pe organizaţii ale cetăţenilor
      aparţinând minorităţilor naţionale şi pe candidaţi independenţi, se numără şi se leagă separat. Voturile nule, listele de candidaţi sau prenumele şi numele candidaţilor independenţi şi voturile valabil
      exprimate pentru fiecare se consemnează în câte un tabel separat de câte un membru al biroului electoral al secţiei de votare, desemnat de preşedinte.”
      In consecinta, cred ca le va fi mai greu acum sa fraudeze, mai ales ca sunt partide aflate intr-o competitie dura.

      Ștergere
  2. ....maestre.....acum la prezidentiale.......
    .........multumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.....
    ps. ......felicitari ana........nu uita urmezi......
    ..................felicitari copil minunat......

    RăspundețiȘtergere

Daca aveti ceva de spus, exprimati-va aici: